Митрополит Запорізький і Мелітопольський Лука: Якщо ми хочемо миру в країні – необхідно починати з пошуку миру всередині себе

Внутрішня духовна миротворчість кожного – запорука злагоди в Україні

Про це заявив правлячий архієрей Запорізької єпархії митрополит Лука під час освячення Запорізького медичного Центру доктора Бубновського, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Запорізької єпархії.

«Тільки рухаючись від особистості до родини, від родини до трудових колективів, від трудових і професійних співтовариств до спільнот міських, обласних, республіканських, залучаючи до цього процесу все суспільство, можна досягти конкретних результатів», – підкреслив митрополит.

Він також зазначив, що діяльність реабілітаційних установ для учасників і інвалідів АТО – це приклад внутрішньої духовної миротворчості в країні.

«Схвалена сьогодні керівництвом програма реабілітації медичного Центру – це не тільки можливість для учасників і інвалідів АТО отримати професійну медичну допомогу та пройти необхідний курс лікування, але і приклад внутрішньої духовної миротворчості, якої ми так гостро всі потребуємо», – підкреслив Преосвященний владика.

Просмотров: 172

Залишити відповідь