Ігуменя Серафима (Шевчик): «Хочеться, щоб блага звістка до нас приходила якомога частіше, і особливо у ті хвилини, коли мряка огортає» (відео)

7 квітня Церква святкує день Благовіщення Пресвятої Богородиці. Благовіщення означає «блага» або «добра» звістка. У цей день Діві Марії явився Архангел Гавриїл і сповістив Їй про прийдешнє народження Іісуса Христа — Сина Божого і Спасителя світу.

Про свято для Інформаційно-просвітницького відділу УПЦ голова відділу «Церква і культура» ігуменя Серафима (Шевчик).

Благовіщення це свято благої звістки про наше спасіння. Кожне серце, кожна душа ніби чує голос янгола: “Радуйся, Господь з тобою! Все буде добре у твоєму житті, ти отримаєш Божу благодать. Ти отримаєш Боже спасіння”.

У нас у кожного були такі часи, коли ми падали, і нам треба було знову повстати. І тоді до нас, до нашого серця приходив ангел, який казав: “Господь з тобою, піднімайся, рятуй себе!”.

Молитвами Пресвятої Богородиці, яка є нашою покровителькою, яка саме в цей день почула, що вона буде Матір’ю Божою, матір’ю усім нам, усьому людству, хочеться, щоб отака блага звістка до нас приходила якомога частіше, і особливо у ті хвилини, коли мряка огортає нас, коли ми впадемо у відчай.

Просмотров: 554

Залишити відповідь