Вікарій Київської Митрополії благословив відкриття спортивної секції у Володимирському кадетському корпусі столиці

7 квітня 2017 року, у свято Благовіщення Пресвятої Богородиці, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, вікарій Київської Митрополії єпископ Боярський Феодосій відвідав Київський кадетський корпус імені святого рівноапостольного князя Володимира (ліцей-інтернат № 23). Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

У спортивному залі ліцею відбувся урочистий захід, присвячений відкриттю нової спортивної секції, в якому взяли участь ліцеїсти й викладачі Кадетського корпусу, духівник навчального закладу, настоятель Петропавлівського храму на Нивках в м. Києві архімандрит Аліпій (Світличний), благочинний другого Шевченківського благочиння протоієрей Віталій Бойко, а також почесні гості.

Преосвященний єпископ Феодосій звершив молебень, окропив кадетів святою водою та передав педагогам і учням благословення і добрі побажання від Блаженнішого Митрополита Онуфрія. Далі перед присутніми виступили директор ліцею, заслужений працівник освіти України Н. М. Головіхіна, а також віце-президент Федерації бойового самбо України В. Г. Воропаєв.

Закінчився захід показовим виступом чемпіонів України, Європи та світу з бойового самбо братів Дмитра та Владислава Парубченків.

Раніше повідомлялося, що в регіонах України духовенство УПЦ благословило призовників на проходження строкової служби.

Просмотров: 320

Залишити відповідь