Сиротам і постраждалим від військових дій Луганщини прибула гуманітарна допомога від віруючих Київської єпархії (відео)

Гуманітарна місія Київської Митрополії продовжує надавати допомогу мирному населенню на сході України

30 квітня 2017 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та за підтримки Міжнародного фонду на честь Покрови Пресвятої Богородиці, вікарій Київської митрополії єпископ Ірпінський Климент передав Луганському обласному будинку дитини № 2, що знаходиться в Северодонецьку, гуманітарну допомогу. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Сєверодонецької єпархії.

Для найменших вихованців дитячого будинку – малюкам до 1 року – були доставлені підгузники та дитяче харчування, а також медикаменти.

Діти з особливою радістю зустріли священнослужителів. Преосвященніший владика благословив дітей, їх вихователів і побажав допомоги Божої.

На питання журналістів, чому саме цей будинок дитини отримав гуманітарну допомогу, єпископ Климент розповів, що священнослужителі Сєверодонецької єпархії на чолі з владикою Никодимом вже давно духовно опікуються цією установою та намагаються надавати матеріальну пітримку.

Також для віруючих Сєверодонецької єпархії вікарій Київської Митрополії передав кілька тон продуктів, зібраних столичними парафіями і монастирями.

Допомога буде розподілена мирним жителям луганського регіону, які найбільше постраждали від військових дій і залишили свої місця проживання.

Раніше повідомлялося, що єпископ та духовенство УПЦ привітало дітей зі Воскресінням Христовим у зоні АТО, а громада Воскресенського кафедрального собору УПЦ відзначила престольне свято численними акціями милосердя.

Відео: “Подробиці”

Просмотров: 459

Залишити відповідь