У Білгород-Дністровському біля храму сапери знешкоджували бойовий снаряд (+відео)

5 червня 2017 року біля огорожі храму святого великомученика Іоанна Нового Сочавського м. Білгород-Дністровський був знайдений сучасний 45-міліметровий, фугасний, осколковий снаряд. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Одеської єпархії.

Настоятель храму протоієрей Рустик Виходцев одразу викликав усі оперативні служби м. Білгород-Дністровського для знешкодження бойового снаряду. На місце знахідки була викликана спеціальна група з розмінування. До прибуття саперів поблизу снаряду чергував наряд поліції. Ввечері того ж дня сапери витягли бойовий снаряд з території церкви та знешкодили його.

У коментарі Інформаційно-просвітницькому відділу протоієрей Рустик повідомив, що за кілька днів до цієї пригоди було загоряння трав’яного покриву в 20 метрах від місця знахідки вибухонебезпечного предмету. «Тільки милістю Божою вогонь поширився в зворотну сторону від небезпечної знахідки», – сказав священик.

Нагадаємо, у травні радикали вчинили спробу силового захоплення храму на честь святого Іоанна Сочавського м. Білгород-Дністровський.

Просмотров: 317

Залишити відповідь