Єпископ УПЦ взяв участь у засіданні оргкомітету з підготовки Експертної та Поважної рад відзнаки «Орден Святого Пантелеймона» (+відео)

Відзнака за професіоналізм та милосердя була заснована за ініціативи Міністра охорони здоров’я (2007-2010 рр.) Василя Князевича та Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира (Сабодана)

26 червня 2017 року голова Синодального відділу УПЦ з питань охорони здоров’я та пастирської опіки медичних закладів єпископ Львівський і Галицький Філарет взяв участь у засіданні оргкомітету з підготовки Експертної та Поважної рад відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона». Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Львівської єпархії.

До компетенції оргкомітету також входить підготовка нагородження номінантів 2017 року в день пам’яті св. вмч. Пантелеймона.

Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» була заснована за ініціативи Міністра охорони здоров’я (2007-2010 рр.) Василя Князевича та Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира (Сабодана) з благословення та молитовної підтримки Свято-Пантелеймонівського монастиря Святої Гори Афон. З часом Відзнака була підтримана іншими християнськими конфесіями України.

Засідання оргкомітету відбулося під головуванням завідуючого кафедри управління охорони суспільного здоров’я Національної академії державного управління при Президенті України, заслуженого лікаря України Василя Князевича. В засіданні оргкомітету взяли участь представники конфесій, лікарі та громадські діячі.

До складу рад входять представники медичної, культурної, громадської, журналістської спільноти та духовенства. З благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія до складу Поважної ради від Української Православної Церкви входить єпископ Львівський і Галицький Філарет.

Просмотров: 596

Залишити відповідь