У Білгород-Дністровському політики агітували за неіснуючу громаду “УПЦ КП”

У м. Білгород-Дністровський на Одещині відбулася неординарна подія. 28 червня 2017 року радикали зібрали марш з вимогою виділити землю громаді “УПЦ КП”. Оскільки місцевих вірян у цієї громади не виявилося, то радикали та розкольники змушені були звозити на акцію людей звідусіль. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Колона, йдучи містом, вигукувала політичні гасла та висловлювала наклепи на адресу місцевої влади, мовляв, вона утискає громаду «УПЦ КП» та не виділяє земельні ділянки для будівництва храмів. Цим мітингувальники, серед яких були всі десять “священиків УПЦ КП” з Одещини, вирішили буцім-то заявити про вирішили буцім-то заявити про порушення права на свободу віросповідання громади “УПЦ КП”, якої насправді в місті не існує.

Натомість міська влада вже виділила під будівництво храмів дві земельні ділянки – одну в центрі міста, іншу – на околицях.

Враховуючи усі обставини можна стверджувати, що демонстрація сторонників «Київського патріархату» є відвертим популізмом та приверненням до себе уваги, використовуючи політичні кліше та гасла. З невідомих причин організатори назвали свою акцію «хресним ходом».

Фото з відкритих джерел в Інтернеті

Просмотров: 680

Залишити відповідь