Богородиця любить всіх людей, але сумує про тих, хто грішить — Предстоятель

Блаженніший Митрополит Онуфрій під час своєї проповіді у день пам’яті чудотворної Піщанської ікони Богородиці закликав усіх до праведного життя. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Архіпастир нагадав, що Небесна Цариця подає свої милості усім людям, звертаючись до Неї з вірою, кожен отримує допомогу.

«Матір Божа особливо піклується про сиріт, допомагає спраглим, всім тим, хто перебуває в скорботі й нужді, — зазначив Митрополит Онуфрій. — Пресвята Богородиця любить і молиться за всіх — і праведних, і грішних. Але це не означає, що ми повинні зловживати Її любов’ю і жити так, як захочемо», — сказав Предстоятель.

Блаженніший владика закликав усіх жити так, щоб Матір Божа дивилася на нас без скорботи.

«Матір Божа любить і прощає будь-яку людину, що перебуває у гріхові, але така людина сама себе не пробачить в майбутньому житті. Адже у кожного є совість — голос Божий, який свідчить про те, що він повинен робити, а від чого повинен ухилятися. Якщо ми будемо жити по Заповідях Божих, в любові і терпінні один до одного, співчуваючи один одному, будемо милосердними до тих, хто потребує нашої милості, будемо намагатися себе приборкувати постом і молитвою, то наше життя буде таким, що Матір Божа, дивлячись на нього, буде радіти за нас», — наголосив Предстоятель.

Просмотров: 414

Залишити відповідь