У день пам’яті святої рівноапостольної княгині Ольги Предстоятель УПЦ звершив Літургію у Свято-Ольгинському соборі столиці (+відео)

24 липня 2017 року, у день пам’яті святої рівноапостольної великої княгині Ольги, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив Божественну літургію у Свято-Ольгинському соборі міста Києва. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженству співслужили митрополит Кам’янець-Подільський і Городоцький Феодор, митрополит Чернівецький і Буковинський Мелетій, архієпископ Сєверодонецький і Старобільський Никодим, єпископ Ірпінський Климент, єпископ Бородянський Варсонофій, духовенство храму та гості у священному сані.

Після читання Святого Євангелія Предстоятель звернувся до пастви зі словом проповіді, у якій розповів про життя, мудрість і просвітницьку діяльність святої рівноапостольної княгині Ольги.

За богослужінням була піднесена сугуба молитва про мир в Україні.

Після Божественної літургії Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив молебень до святої рівноапостольної великої княгині Ольги та після відпусту привітав усіх зі святом.

Єпископ Ірпінський Климент у свою чергу виголосив подячне слово Блаженнішому владиці.

Просмотров: 2421

Залишити відповідь