Делегація духовенства Єрусалимської та Кіпрської Церков відвідала парафіян захопленого храму у Кинахівцях (+відео)

Високі гості прибули на Тернопільщину аби підтримати своєю молитвою та словом віруючих Української Православної Церкви

25 липня 2017 року православну громаду села Кинахівці Тернопільської єпархії відвідала делегація священнослужителів з острова Кіпр. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Тернопільської єпархії.

Делегація духовенства у складі Кіпрської та Єрусалимської Православних Церков підтримали своєю молитвою та словом парафіян Української Православної Церкви, які нещодавно були позбавлені владою та розкольниками свого храму на честь святих апостолів Петра і Павла.

У молитовній кімнаті, де наразі громада звершує богослужіння, високі гості відслужили молебень. Після спільної молитви вони переказали теплі слова підтримки від Церкви Кіпру та Єрусалимського Патріархату, а також передали парафії пам’ятні подарунки.

«Ви є блаженними людьми, тому що змушені терпіти гоніння заради Христа і Православ’я, – зазначили у своєму слові представники делегації. – Тому не треба падати духом, а навпаки, радіти у Господі. І ми хочемо також підтримати вас, щоб ви стояли у правді й істині, були укріплені силою хреста Іісуса. Христос Воскрес!».

У свою чергу, місцеві віряни щиро подякували поважним гостям за увагу та підтримку.

Просмотров: 686

Залишити відповідь