Паломницький Центр УПЦ запрошує на Міжнародний з’їзд православної молоді в Румунію (оновлено)

З 30 серпня по 5 вересня триватиме паломницька подорож для православної молоді в Румунію, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Паломницького Центру.

З благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Молодіжний відділ Паломницького Центру УПЦ організовує делегацію, яка візьме участь у цьому заході.

Традиція таких зустрічей з’явилась у 2013 році. Вони відбувались у різних містах Румунії, збираючи тисячі учасників. Цьогоріч з’їзд відбудеться у місті Ясси і в ньому візьмуть участь близько 7000 чоловік з Румунії, Молдови, України, Греції, Сербії, Албанії, Македонії, Франції, Німеччини, Бельгії, Італії, Іспанії, Португалії, Ірландії, Сполученого Королівства, Швейцарії, Туреччини, Йорданії, Сирії, а також з країн Африки.

Програма роботи Молодіжного з’їзду передбачає участь у спільних богослужіннях, тематичних форумах, відвідання релігійних і культурних пам’яток Румунії, паломництва і екскурсії, а також творчі вечори. Головна мета заходу – популяризація християнських цінностей серед молоді.

Обов’язкові умови участі в міжнародному православному з’їзді:

– вік від 16 до 35 років;
– базове знання англійської мови;
– участь у всіх заходах молодіжного форуму.

Для учасників з України передбачена спеціальна програма з відвідування святинь Румунії.

Вартість участі 100 євро. Молодіжний відділ запрошує бажаючих прєднатись до групи.

Детальна програма паломництва на сайті Паломницького Центру.

Просмотров: 632

Залишити відповідь