Блаженніший Митрополит Онуфрій візьме участь у хресній ході на «Йосафатову долину»

Волинська та Могилів-Подільська єпархії анонсували проведення традиційних хресних ходів, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ

15 серпня 2017 року, з благословення митрополита Могилів-Подільського і Шаргородського Агапіта, відбудеться щорічна хресна хода на Йосафатову долину. Її очолить Предстоятель Української Православної Церкви Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій.

Відома ще як долина Хрестів, вона розташована поблизу села Голичинці Шаргородського району Вінницької області. Це особливе місце, де у 1923 році відбулося явлення Пречистої Діви Марії, Яка промовила до віруючих: “Я з вами і готова прийти на допомогу”.

Хресна хода розпочнеться о 8:00 молебнем у храмі на честь святого великомученика Димитрія Солунського села Голичинці Шаргородського району.

О 9:00 на місці явлення Божої Матері розпочнеться святкова Літургія, яку звершить Предстоятель Української Православної Церкви у співслужінні правлячого архієрея, духовенства та гостей Могилів-Подільської єпархії.

13 серпня, у неділю, з благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, вулицями Луцька пройде хресна хода.

Початок заплановано на 16:00.

Духовенство і віруючі пройдуть з молитвами від кафедрального собору Всіх святих землі Волинської до Свято-Покровського храму.

Просмотров: 2367

Залишити відповідь