Напередодні Дня інтронізації Предстоятеля Української Православної Церкви в Києво-Печерській Лаврі відбулося всенічне бдіння

Духовенство та віряни з різних єпархій УПЦ прибули до столиці аби привітати Блаженнішого Митрополита Онуфрія з третьою річницею обрання на Київську митрополичу кафедру.

16 серпня 2017 року, напередодні Дня інтронізації Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, в Успенському соборі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври відбулося всенічне бдіння. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Урочисте богослужіння очолив Блаженніший Митрополит Онуфрій. Його Блаженству співслужили сонм єпископів Української Православної Церкви та численне духовенство з різних єпархій.

Завтра Божественна літургія в Успенському соборі розпочнеться о 9:00.

Нагадаємо, 17 серпня 2014 року у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі  відбулася інтронізація Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, якого було обрано  Предстоятелем Української Православної Церкви на Соборі єпископів УПЦ  13 серпня того ж року.

Просмотров: 1721

Залишити відповідь