Соціальний відділ УПЦ закликає до благодійності — покрокова інструкція для небайдужих

Продукти харчування, засоби гігієни — те найнеобхідніше, чого потребують люди, які сьогодні звертаються за допомогою у відділ.  

Синодальний відділ УПЦ з соціально-гуманітарних питань щодня надає допомогу десяткам нужденних, відділ закликає долучити до благодійності усіх небайдужих людей. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

310 чоловік на сьогоднішній день потребують цієї помочі. «Усі вони кожного дня долають біль хвороби, скрутні життєві ситуації та фінансову безвихідь. На жаль, їм немає кого попросити про допомогу та до кого звернутися. Ми постійно спілкуємося з ними і знаємо, що кожен з цих людей самостійно намагається вирішувати найскрутніші життєві ситуації та проблеми, але щоденна потреба в найнеобхіднішому змушує звернутися за допомогою», — зазначають у прес-службі соціального відділу.

Керуючись багаторічним досвідом, волонтери підготували інструкцію, а також детальний список продуктів та гігієнічних засобів, які входять до благодійного набору.

Детальніше з цією інструкцією можна ознайомитися на сайті pravoslavie.ua.

Пожертви приймають за адресою: вул. Лаврська, 15, корп. 70а.

Також можна перерахувати кошти з зазначенням платежу «Центр гуманітарної допомоги».
Реквізити:

ЭДРПОУ: ‎‎36423695

Р/р: ‎‎26009052753840

Банк: ПАТ КБ «ПриватБанк»

МФО:300711

Карта ПриватБанку: 5169 3305 0747 2303

Долучитися до благодійництва можливо також у якості волонтера під час проведення видачі допомоги нужденним.

На думку організаторів, безпосередня участь у таких акціях допомагає «на власному досвіді переконатись у радості доброї справи».

«Щодня споживаючи продукти харчування, користуючись засобами особистої гігієни, побутової хімії тощо, ми рідко замислюємося над тим, що маємо багато маленьких щоденних радощів, яких позбавлені інші жителі нашого міста, країни. Те, що для нас є буденним, для багатьох – розкіш. Варто дякувати Богу за можливість працювати, за відсутність тяжких хвороб та скрутних життєвих ситуацій, а найкраща дяка – це допомога ближньому», — підкреслюють волонтери соціально-гуманітарного відділу.

Більше інформації про благодійні проекти Української Православної Церкви на сайті Синодального відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань.

Просмотров: 367

Залишити відповідь