Представник УПЦ взяв участь у засіданні Міжфракційного депутатського об’єднання “Захист прав дитини – пріоритет держави”

22 вересня 2017 року на території Верховної Ради відбулося Засідання Міжфракційного депутатського об’єднання “Захист прав дитини – пріоритет держави”. Представником Української Православної Церкви став заступник Голови Місії Синодального відділу УПЦ у справах сім’ї ієрей Іоанн Ружицький. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на family.church.ua.

Священик взяв участь у розгляді питання щодо стану забезпечення права дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на сімейне виховання.

Під час роботи засідання відбулася презентація книги Людмили Семенівни Волинець “Про дітей, яких лелеки приносять державі”. Людмила Семенівна описує власний досвід роботи директором Державного департаменту з усиновлення та захисту прав дитини, заступником Міністра у справах сім’ї, молоді та спорту, керівником Управління забезпечення діяльності Уповноваженого Президента України з прав дитини.

Просмотров: 370

Залишити відповідь