Соціальний відділ Кафедрального собору УПЦ четвертий рік опікується таборами для переселенців у Пуща-Водиці

14 жовтня 2017 року, у свято Покрову Пресвятої Богородиці, соціальний відділ Кафедрального собору УПЦ відвідав з гуманітарною допомогою переселенців зі східних областей, які тимчасово перебувають у санаторіях Пуща-Водиці: «Супутник» і «Пуща-Водиця». Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Кафедрального собору УПЦ.

Від Кафедрального собору для біженців були передані медикаменти, випічка, солодощі та сувеніри. Лікарські засоби пожертвував благодійний фонд святих благовірних князів Бориса і Гліба.

З благословення єпископа Бородянського Варсонофія, вже понад три роки соціальний відділ громади споруджуваного кафедрального собору УПЦ на честь Воскресіння Христового відвідує центри переселенців з Донецької та Луганської областей, що знаходяться в районі Пущі-Водиці. У санаторіях під Києвом перебуває значна кількість людей, що залишилися в перший момент військових дій без засобів і даху над головою.

Люди раді будь-якій гуманітарній допомозі, а насамперед турботі та увазі, спілкуванню. Їм важливо відчувати, що співвітчизники не кинули їх у важку хвилину, а відчувають їх біль і втрату. За надану допомогу і моральну підтримку, представники організаційного комітету висловили щиру подяку громаді Кафедрального собору УПЦ та особисто єпископу Бородянському Варсонофію.

Просмотров: 132

Залишити відповідь