Святогірська Лавра увійшла до п’ятірки найпопулярніших фотомісць України

Компанія Depositphotos проаналізувала розпродаж відео та фотофайлів на своєму ресурсі за останні 5 років і визначила, що одним з найбільш популярних українських краєвидів є Святогірська Свято-Успенська Лавра. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на інтернет-видання Страна.ua.

Серед компаній, які використовують фото та відеофайли, придбані за допомогою ресурсу Depositphotos, є всесвітньо відомі Diesel, Apple, Mumford & Sons та інші.

Аналіз попиту файлів за останні 5 років показав, що найбільш затребуваними у користувачів краєвидами є столичні міст Патона та Майдан Незалежності. Разом з тим, до 5-ки файлів, які користуються найбільшим попитом, є зображення Святогірської Свято-Успенської Лаври.

Свято-Успенська Святогірська Лавра – православний монастир Української Православної Церкви у місті Святогірськ Донецької області. Из числа монахов, які подвизалися в монастирі, 17 були прославлені в лиці святих. У 2004 році обитель отримала статус Лаври.  Монастир знаходиться на правому високому крейдовому березі Сіверського Дінця.

Адреса: Святогірська Лавра, вул. Зарічна, 3, м Святогірськ, Донецька область, Україна, 84131

Фото на головній terra.ua

Просмотров: 626

Залишити відповідь