Вітання Предстоятеля архієпископу Василію (Златолинському) з 85-літтям з дня народження

ЙОГО ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕНСТВУ,

ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕННІШОМУ АРХІЄПИСКОПУ ВАСИЛІЮ (ЗЛАТОЛИНСЬКОМУ)

 

 

Ваше Високопреосвященство, дорогий Владико!

 

Прийміть сердечні поздоровлення з визначною датою — 85-літтям з дня Вашого народження!  

«Благословенний Бог, Який підперізує мене силою, рівняє переді мною дорогу мою. Ти даєш мені щит спасіння Твого, правиця Твоя підтримує мене і ласка Твоя звеличує мене (Пс. 17:33,36)». Такими словами хваління і подяки відмічаєте Ви свій ювілей, яким Господь увінчав Вашу Святиню у цей світлий день Малої Пасхи.

У нелегкі часи Премудрий Господь покликав Вас до священицького служіння та приєднав до сонму наступників Апостольських, які відгукнулися на заклик: «Паси вівці Мої» (Ін. 21:17). Протягом 60 років Ви з гарячими молитвами приносите безкровну жертву перед престолом Божим за струджених і обтяжених, щоби усі вони спаслися та прийшли до пізнання Христової істини. Ідучи архіпастирським поприщем, Ви ретельно оберігали і примножували надбання Господнє, з любов’ю і терпінням впродовж 20 років влаштовували життя Запорізької єпархії, зміцнюючи на камені правої віри і церковних канонів ввірене Вашим турботам Христоімените стадо словесних овець.

Молитовно бажаю, дорогий Владико, щоби Всемилостивий Господь зберігав Вас у мирі і благоденстві, кріпості душевних і тілесних сил, невичерпній радості у Святому Дусі, щедро обдаровуючи Своєю небесною благостинею.

З любов’ю во Христі

 

 

+ОНУФРІЙ,

МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ,

ПРЕДСТОЯТЕЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ

 

12 листопада 2017 року

Просмотров: 683

Залишити відповідь