Митрополит УПЦ виступив на Міжнародній конференції в Греції, присвяченій викликам сучасному суспільству

На запрошення митрополита Патрского Хризостома (Елладська Православна Церква), митрополит Запорізький і Мелітопольський Лука взяв участь у конференції «Глас апостола Андрія Первозванного в сучасному світі», що відбулася 17, 18 листопада 2017 року у місті Патри в Греції. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Запорізької єпархії.

Місто Патри відоме всьому світу тим, що саме в ньому завершив свій земний шлях великий благовісник Христов – святий апостол Андрій Первозванний.

У конференції взяли участь представники Константинопольської, Олександрійської, Руської, Сербської, Болгарської й Елладської Православних Церков, а також богослови, історики, філософи та соціологи, які прибули з різних країн Європи (Греція, Болгарія, Сербія, Україна, Італія, Росія) для обговорення важливих питань, поставлених перед сучасним цивілізованим суспільством.

У першій частині конференції владика Лука презентував доповідь на тему «Сучасні методи дискримінації канонічної Православної Церкви в Україні».

Просмотров: 696

Залишити відповідь