Православні Житомирщини та Київщини передали теплі речі українським військовим на передову

Гуманітарну допомогу вірні УПЦ направили також мирним жителям на Схід України.

Духовенство та миряни Житомирської та Бориспільської єпархій УПЦ зібрали та передали волонтерам теплі речі, а також продукти та медикаменти для українських військових і мирних жителів Донбасу. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-служби єпархій.

14 листопада 2017 року з благословення керуючого Житомирською єпархією митрополита Никодима керівник соціального відділу ієрей Георгій Мірчук разом із кліриком Спасо-Преображенського кафедрального собору протодияконом Михаїлом Кондратюком мали зустріч із житомирськими волонтерами. Священнослужителі передали для українських військових на передову теплі речі: шапки та термо-светри.

17 листопада настоятель парафії на честь святого апостола Іоанна Богослова міста Броварів Київської області протоієрей Іоанн Мисів разом із активом парафії передали волонтерам для воїнів на передову продукти харчування, теплий одяг, медикаменти та речі першої необхідності. Таку ж гуманітарну допомогу було направлено для постраждалих мешканців Сходу, які зараз перебувають у дуже складних умовах у зв’язку з постійними обстрілами.

Перед благодійною акцією отець Іоанн відслужив молебень за припинення кровопролиття на українській землі, дарування миру та збереження життя і здоров’я воїнів нашої Батьківщини. Цей молебень звершується у храмі кожної середи та п’ятниці від самого початку збройного конфлікту на Сході України.

Просмотров: 190

Залишити відповідь