Блаженніший Митрополит Онуфрій зустрівся з керівництвом Благодійного фонду «Святих благовірних князів Бориса та Гліба»

14 грудня 2017 року Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій прийняв у своїй резиденції в Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі керівництва БО БФ «Святих благовірних князів Бориса та Гліба». Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Директор Благодійного Фонду «Святих благовірних князів Бориса та Гліба» Володимир Луб’янецький та заступник директора Фонду Олексій Сябрук привітали його Блаженство з наступаючими великими православними святами – Днем Святителя Миколая та Різдвом Христовим та розповіли про діяльність Фонду.

Поточні проекти, які проходять під кураторством заступника начальника відділу соціального служіння Києво-Печерської Лаври ієромонаха Гліба (Казьмірука), включають: фінансування видання «Православної дактильної абетки для нечуючих»; передача партій лікарського препарату «Абіклав» для нужденних в єпархії Української Православної Церкви по всій території України; щотижневі акції «Нагодуй ближнього», в рамках яких проводиться роздача продуктів харчування безпритульним та знедоленим та організовуються безплатні обіди для нужденних в індійському ресторані; збір коштів на подарунки для дітей-сиріт до Святого Миколая та Різдва Христова тощо.

Предстоятель благословив добрі починання співробітників Фонду та побажав, щоб усі соціально значущі проекти були успішно реалізовані й несли людям добро, радість та укріпляли їхню віру.

Фото зі сторінки у Фейсбук 

БФ «Святих благовірних князів Бориса та Гліба»

Просмотров: 1068

Залишити відповідь