У Сєверодонецьку архієрей привітав учасників обласного фестивалю дитячої творчості «Сяйво таланту»

15 грудня 2017 року в Сєверодонецькому обласному музичному училищі ім. С. Прокоф’єва відбувся фестиваль «Сяйво таланту» до свята святителя Миколая Чудотворця. Привітати учасників урочистого заходу до училища завітав архієпископ Сєвєродонецький і Старобільський Никодим, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Сєверодонецької єпархії.

Для Луганської області фестиваль став уже традиційним, і завжди проходить напередодні свята святителя Миколая, архієпископа Мир Лікійських, Чудотворця. За традицією його численних учасників, а це дитячі творчі колективи з усієї області, привітав владика Никодим.

У своєму вітальному слові Його Високопреосвященство розповів дітям, чому весь християнський світ так шанує святого Миколая, і закликав наслідувати його головні чесноти – милосердя і добро. «Добро завжди перемагає зло, тому ми повинні якомога більше здійснювати добрих справ і вчинків, – наголосив архієрей. – Напередодні прийдешніх свят бажаю вам бути здоровими, слухняними. Поважайте своїх батьків, вчителів, любите свою Батьківщину і будьте прекрасними перед Обличчям Божим».

Талановитих дітей також привітав керівник Луганської обласної ВГА Ю. Г. Гарбуз.

Просмотров: 109

Залишити відповідь