Патріарх Варфоломій: Мир повинен бути характерною особливістю всіх православних віруючих (відео)

Про це Патріарх Константинопольський Варфоломій сказав у своєму привітанні українцям з нагоди Різдвяних свят, що наближаються, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

17 грудня 2017 року Його Святість прийняв у своїй резиденції на Фанарі делегацію Української Православної Церкви, на чолі з керуючим справами УПЦ митрополитом Бориспільським і Броварським Антонієм. По завершені зустрічі Константинопольський Патріарх звернувся до православних українців зі словами привітань та побажав їм миру.

«Користуючись нагодою, я передаю різдвяне привітання і бажаю, щоб в новому році були мир, єдність, добробут заради слави Божої і на благо всього людства. Наша Православна Церква молиться на кожному богослужіння за мир у всьому світі і тим більше цей мир повинен бути характерною особливістю всіх православних віруючих. Хай буде з вами Господь! Хороших вам свят», — побажав Патріарх Варфоломій.

Він також подякував митрополиту Антонію за його молитовне служіння в російськомовній громаді Стамбулу і за благословення слов’яномовних віруючих від Української Православної Церкви з нагоди свята Різдва Христового, що наближається.

Просмотров: 413

Залишити відповідь