Фестиваль «Благодатне НЕБО» запрошує киян на концерт 25 грудня (+відео)

У Києві 25 грудня 2017 року з благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія пройде Другий тур V Міжнародного православного фестивалю авторської пісні «Благодатне НЕБО». Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

На сцені виступлять кращі автори-виконавці та композитори з різних міст України. У цьому році фестиваль відзначає десятиліття.

Нагадаємо, фестиваль «Благодатне НЕБО» традиційно проходить у три етапи — два тури (прослуховування учасників) та гала-концерт. 26 листопада відбувся перший тур фестивалю. У ньому взяли участь 15 музикантів з Києва, Херсона, Чернігова, с. Каменського (Дніпропетровська область), с. Княжичі, м Макарова (Київська область). Заключний гала-концерт пройде у 2018 році.

У концерті другого туру візьмуть участь конкурсанти, лауреати та гості фестивалю, у тому числі — протоієрей Роман Барановський, Ксенія Нікольська, група «ОскольДір», дует Коняєва, дитячий хор столичного храму на честь святих Косьми і Даміана «Радуйся» та інші.

Автори-виконавці, композитори і музичні колективи (дуети, ансамблі, групи) ще можуть надіслати свої заявки до участі. Контактний e-mail: [email protected]. Телефон для довідок: 050-648-56-63.

Початок концерту о 16.00. Вхід вільний.

Адреса: м Київ, вул. Терещенківська, 3, актовий зал (станція метро «Театральна»).

Організатори: студія «ДелоБЛАГО», Клуб православної пісні та творчості м Київ.

Просмотров: 210

Залишити відповідь