Митрополит Агафангел привітав дітей із сімей біженців з наступаючими Різдвяними святами (фото)

Подарунки отримали також багатодітні сім’ї одеситів.

26 грудня 2017 року в Одеській єпархії відбулися святкові заходи для понад 130 дітей з сімей біженців зі сходу України та з багатодітних одеських сімей, у тому числі священнослужителів, які виховують більше 5 дітей. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Святковий ранок, який з благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела був організований і проведений Відділом з благодійності та соціального служіння та Відділом з релігійної освіти і катехізації в ресторанному комплексі «Свіча».

Відкриваючи дитяче свято, владика привітав дітей і батьків з наступаючими святами Новоліття і Різдва Христового, побажавши їм міцного здоров’я і щастя в кожній родині, щоб Господь дарував мир, радість і любов на будь-який час.

Потім прочитавши молитву «Отче наш», присутні приступили до святкової трапези, яку приготували їм кухарі «Свічки».

Вихованці недільної школи «Преображення» при Спасо-Преображенському Одеському кафедральному соборі виконали святкові піснеспіви, а потім ляльковий театр «Золотий ключик» показав виставу про святителя Миколая Чудотворця.

На завершення ранку митрополит Агафангел вручив кожному з дітей святковий подарунок, що складається зі смачних солодощів, м’яких іграшок та канцелярських наборів для навчання. Також в ході конкурсів та ігор, багато хто з присутніх маленьких гостей отримували додаткові цінні подарунки.

Артисти-клоуни та аніматори протягом трьох годин продовжували далі радувати дітвору.

Стало доброю традицією проведення в ресторанному комплексі «Свіча» дитячих ранків, присвячених святкуванню дня святого Миколая, Різдва Христового та Новоліття. Цього року двері «Свічки» гостинно відчинилися для дітвори вже в четвертий раз.

Просмотров: 307

Залишити відповідь