Чергове зухвале пограбування храму УПЦ в Одеській єпархії (фото)

За 2017 рік це вже 19 акт вандалізму, жоден з цих злочинів не був розкритий.

Вночі 29 грудня 2017 року в с. Дальник, Овідіопольського району, був пограбований Свято-Казанський храм Одеської єпархії УПЦ, а також недільна школа і церковний будинок при храмі. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Одеської єпархії.

Не знайшовши більше нічого, окрім кількох банок домашньої консервації, принесених селянами на панахиду і різдвяних солодких подарунків для дітей з недільної школи, грабіжники перевернули всередині церковні кружки для пожертвувань і панахидний стіл. Було викрадено близько 500 грн., пожертвуваних парафіянами. У недільній школі розкидали всі речі і перевернули все догори дном.

Відразу після виявлення слідів злому на місце події настоятелем храму була викликана слідчо-оперативна група Овідіопольського відділу Національної поліції України, яка внесла дане правопорушення в єдиний реєстр кримінальних проваджень і почала слідчі дії.

Нагадаємо, це вже 19 пограбування православних храмів в Одеській єпархії за рік, що минає. Жоден з цих злочинів не був розкритий.

Просмотров: 630

Залишити відповідь