«Від кожної хвороби у Бога є ліки»: Блаженніший Митрополит Онуфрій відвідав хворих дітей в Національному інституті раку (+відео)

4 січня 2018 року Блаженіший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій відвідав діток, які проходять лікування в Національному інституті раку і привітав їх зі святом Різдва Христового та Новим роком. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Зокрема, Блаженніший владика сказав: «Лікарня це таке місце, в якому людям важко перебувати, але Христос народився і прийшов у цей світ для того, щоб дати людині надію на добре, світле майбутнє. І це майбутнє кується нами тут, на землі, нашим життям, нашою поведінкою і словами. Щиро бажаю, щоб Господь дав здоров’я усім діточкам, які тут знаходяться, щоб вони швидше влилися в те життя, в якому живуть їхні друзі та родичі. А тим, хто лікує дітей, я бажаю Божої мудрості і терпіння. Від кожної хвороби у Бога є ліки, тому бажаю усім працівникам знайти їх».

Після привітання Його Блаженство роздав діткам святкові подарунки та благословив їх.

Захід відбувся за підтримки Благодійного Фонду Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Онуфрія «Мир Вам!», на ньому також були присутні єпископ Баришівський Віктор, секретар Київської Митрополії по місті Києву протоієрей Віктор Іващук та настоятель лікарняного храму на честь святих безсрібреників Косьми і Даміана протоієрей Євгеній Мілєшкін.

Нагадаємо, раніше цього ж дня Блаженніший Митрополит Онуфрій привітав з Різдвяними святами дітей-сиріт та їхніх опікунів.

Просмотров: 1062

Залишити відповідь