У Святвечір «Інтер» представить новий документальний фільм «Від Різдва до Хрещення»

Прем’єра відбудеться в ефірі телеканалу «Інтер» 6 січня. Зйомки фільму проходили на Святій Землі. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ з посиланням на inter.ua.

«2018 рік від Різдва Христового. Багато що на Землі змінилося з тих пір, як Марія з Йосипом прийшли до Віфлеєму. Але з покоління в покоління люди бережуть місця, які були свідками євангельських подій», — зазначено в анонсі.

Знімальна група пройшла земним шляхом Іісуса Христа — від Різдва і до Хрещення в Йордані. Разом з нею глядачі доторкнуться до Різдвяної зірки й дізнаються, чому Спаситель народився в печері. Піднімуться на гору Повалення і подивляться на долину останньої битви добра і зла. Побувають у місці, де річка Йордан спускається на Землю з небес. І найголовніше — глядачі отримають відповідь на питання: чому після відвідин Святої землі люди починають нове життя?

За словами авторів, «документальний проект “Від Різдва до Хрещення” дасть можливість поглянути на Біблію не лише як на книгу, яка описала реальні історичні події, що відбувалися в Юдеї в I столітті після Різдва Христового».

Початок трансляції — 6 січня о 4.55 і 16.15.

За матеріалами foma.in.ua

Просмотров: 595

Залишити відповідь