Блаженніший Митрополит Онуфрій відвідав дітей, якими опікуються при Банченському монастирі

14 січня 2018 року, після звершення Божественної літургії у Свято-Вознесенському Банченському монастирі Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій відвідав лікувально-реабілітаційний центр “Віра, надія, любов” та дитячий будинок-інтернат в селі Молниця, які діють при Банченському монастирі. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженство супроводжували митрополит Чернівецький і Буковинський Мелетій, намісник обителі архієпископ Банченський Лонгин, єпископ Шепетівський і Славутський Євсевій та єпископ Хотинський Веніамин.

Такі візити Предстоятеля у дитячі будинки на Буковині вже стали традиційними. Блаженніший владика відвідує дітей, які потребують особливої уваги і опіки декілька разів на рік.

Вихованці проспівали Предстоятелю колядки та духовні канти. Його Блаженство привітав дітей та їхніх вихователів із різдвяними святами.

“Новоранорджений Христос приніс на землю радість і надію на вічне життя і спасіння, тому нехай благодать Богонемовляти завжди буде з вами, огортає вас на всіх шляхах вашого життя, зцілює і оберігає від усіляких негараздів!” – побажав Блаженніший Владика. Після цього Предстоятель вручив кожному святковий подарунок і благословив усіх.

Нагадаємо, сьогодні Архіпастир очолив святкове богослужіння у Банченському монастирі.

 

Просмотров: 3935

Залишити відповідь