Голова Фонду солдатських матерів закликала учасників АТО не піддаватися на провокації стосовно УПЦ

Не піддаватися на провокації і популістські гасла, які розривають український народ на «своїх» і «чужих». До цього учасників АТО закликала Анна Воробйова із Запоріжжя, повний кавалер ордена княгині Ольги і голова Фонду солдатських матерів, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.
«Милі мої солдатики – особливо ті, хто пройшов АТО або знаходиться ще там: не піддавайтеся на брехливі провокації пов’язані з Українською Православною Церквою, так як за всім цим криється ненависть до нашої країни, бажання її розірвати на шматки», – написала у своєму відкритому листі Анна Воробйова.

На її думку, для політиків воїни є всього лише інструментом для досягнення політичної мети. У зв’язку з цим глава Фонду солдатських матерів особливо підкреслила: «Я, мати, що втратила єдиного сина, горе якої ніколи не піде з серця, на колінах благаю Бога, щоб Він врятував вас, навчив любові і співчуття, і не слухати того, що нас розриває!».

Нагадаємо, що 4 січня 2018 року рідні і близькі звільнених з полону українських солдат подякували Блаженнішому Митрополиту Онуфрію за допомогу у визволенні 73 українських військових, яке зусиллями Української Православної Церкви відбулось 27 грудня 2017 року.

Просмотров: 745

Залишити відповідь