Учасник АТО — міжрелігійна війна потрібна тільки ворогам України

«Солдат, що захищають Батьківщину, намагаються втягнути в брудні політичні ігри». Про це попереджає Сергій Білошицький – командир першої роти 90-го окремого десантного штурмового батальйону 81-ї аеромобільної бригади, яка захищала Донецький аеропорт у 2014 році, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Сьогодні День пам’яті захисників Донецького аеропорту. День скорботи. День гордості. День обпалених вогнем слави і мужності, – написав 20 січня на своїй сторінці в фейсбук «кіборг». – І дуже боляче у такий день читати про те, що солдат, що захищають Батьківщину, намагаються втягнути в брудні політичні ігри. Та ще й проти Церкви, одного з найважливіших стовпів, на яких стоїть наша Україна».

«Я звертаюся до всіх учасників АТО – не ставайте жертвою гри політиканів, які хочуть підняти рейтинги. Не повторюйте те, що є відвертою неправдою і брехнею. Не підкидайте полін в багаття ще й міжрелігійного протистояння», – закликав Сергій Білошицький товаришів по службі.

Він процитував слова Анни Воробйової, глави Фонду солдатських матерів із Запоріжжя і повністю з ними погодився: “Любі мої солдатики – особливо ті, хто пройшов АТО або знаходиться ще там: не піддавайтеся на брехливі провокації пов’язані з Українською православною церквою, так як за всім цим криється ненависть до нашої країни, бажання її розірвати на шматочки”.

«Все це потрібно нашим зовнішнім ворогам, які хочуть, щоб ми тут ще більше ненавиділи один одного і замість того, щоб боротися з ними, боролися між собою. Давайте пам’ятати про єдність і майбутнє країни. Про те, заради чого віддавали свої життя захисники Донецького аеропорту», – підкреслив військовослужбовець.

Просмотров: 4397

Залишити відповідь