Полтавська єпархія провела благодійний ярмарок на підтримку онкохворих дітей

11 лютого 2018 року, з благословення митрополита Полтавського і Миргородського Филипа, у Палаці дозвілля “Листопад” м. Полтави відбувся третій етап Благодійного ярмарку на підтримку онкохворих дітей “Чужих дітей не буває”. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Полтавської єпархії.

Перший етап ярмарку відбувся 24 грудня 2017 року в рамках концерту вокально-хорового колективу “Покров”, другий етап – 19 січня 2018 року в рамках щорічного традиційного Різдвяного концерту Полтавської єпархії.

Благодійний ярмарок був організований волонтерами Православного центру “Благо”, що діє при Відділі соціального служіння та благодійництва Полтавської єпархії УПЦ, а також вихованцями недільних шкіл єпархії.

Третій етап Благодійного ярмарку “Чужих дітей не буває” присвячений пам’яті Івана Ганжі – 14-річного хлопчика, який отримував допомогу на лікування з двох попередніх етапів ярмарку та помер в наслідок онкозахворювання 5 лютого 2018 року.

Ярмарок відвідали митрополит Полтавський і Миргородський Филип та міський голова Полтави О. Ф. Мамай.

Участь у заході взяв також переможець проекту “Голос країни 2017” протоієрей Олександр Клименко.

Всі кошти, отримані під час благодійного ярмарку, будуть перераховані на лікування онкохворих дітей, які знаходяться на стаціонарі онкогематологічного відділення Полтавської міської дитячої клінічної лікарні.

Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

 

Просмотров: 294

Залишити відповідь