В єпархіях УПЦ молитовно вшанували жертв трагічних подій 2014 року на Майдані

20 лютого 2018 року, у четверті роковини трагічних подій на Майдані Незалежності, клірики Вінницької єпархії взяли участь в урочистому вшануванні пам’яті загиблих біля меморіалу «Небесній Сотні».

На заході також були присутні керівники області та міста, військовослужбовці, представники релігійних і громадських організацій.

Того ж дня священнослужителі Луцького міського благочиння Волинської єпархії помолилися за упокій душ загиблих біля Стели Героїв, що в обласному центрі. З благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, панахиду очолив секретар єпархії протоієрей Миколай Бондарук.

У Хмельницькому, з благословення митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія, у пам’ятних заходах взяв участь протоієрей Михайло Ільницький.

З благословення митрополита Херсонського і Таврійського Іоанна, священнослужителі Херсонської єпархії також взяли участь у жалобному мітингу з нагоди четвертої річниці трагічних подій 2014 року, який проходив на площі Свободи в Херсоні. Потім на Алеї героїв священики звершили заупокійну літію за всіма невинно убієнних у ті трагічні дні.

Просмотров: 516

Залишити відповідь