Предстоятель звершив чинопослідування з Акафістом Божественним Страстям Христовим у Києво-Печерській Лаврі

25 лютого 2018 року, у Неділю першу Великого посту, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив чинопослідування з Акафістом Божественним Страстям Христовим у Трапезному храмі преподобних Антонія і Феодосія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ. 

Архіпастирю співслужило духовенство обителі. На вечірньому богослужінні також молились чисельні парафіяни та паломники Києво-Печерської Лаври.

Після завершення чинопослідування Предстоятель звернувся до пастви зі словом проповіді. Блаженніший Владика закликав вірних не лише утримуватись від скоромної їжі, а й від поганих вчинків. “Піст, молитва, добрі справи знищують гріх у нашій душі”, – наголосив Архіпастир. Особливу увагу Предстоятель звернув на силу наших слів і необхідність слідкувати за ними. “Нехай Господь допоможе нам бути добрими християнами і щоб з наших вуст виходило лише добро”, – підсумував Блаженніший Митрополит Онуфрій.

Нагадаємо, сьогодні вранці у цьому ж храмі Предстоятель звершив чин Торжества Православ’я Божественну літургію у Трапезному храмі Києво-Печерської обителі.

Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

 

Просмотров: 1113

Залишити відповідь