26 березня 2018 року, на запрошення командування військової частини №2269 Олександрії, єпископ Олександрійський і Світловодський Боголєп відвідав урочисті заходи з нагоди Дня Національної гвардії України.

У своєму зверненні архієрей привітав всіх зі святом, нагадав про велике і почесне звання бути захисником Батьківщини та благословив військовослужбовців.

Того ж дня, на запрошення командира в/ч 3042 полковника Рибака І. А. та командира в/ч 3033 підполковника Залізняка Ю. А., клірик Запорізької єпархії, духовний наставник частин протоієрей Володимир Іваненко взяв участь в урочистостях, присвячених до Дня Національної гвардії України.

Священик благословив військових і новобранців, які цього дня склали присягу, та привітав усіх з професійним святом.

Кількома днями раніше, з благословення митрополита Полтавського і Миргородського Филипа, у Палаці культури і творчості м. Горішні Плавні відбувся благодійний концерт «Улюблені оперні арії, романси і пісні» викладача вокалу Полтавської місіонерської духовної семінарії Віти Вікторівни Гажали. Організатором заходу виступив Відділ культури, спорту і туризму Горішньоплавнівської міської ради за підтримки міського голови Д.Г. Бикова.

Під час благодійного концерту відбувся збір коштів для 59-го військового мобільного шпиталю Збройних Сил України м. Сєверодонецька, духовну опіку якого здійснюють клірики Сєверодонецької єпархії.

З вітальним словом до присутніх у залі звернувся віце-ректор ПМДС Преосвященніший єпископ Новосанжарський Веніамін.

Просмотров: 524

Залишити відповідь