Делегація УПЦ на чолі з Керуючим справами митрополитом Антонієм прибула в Єрусалим (фото, відео, оновлюється)

Делегація привезе Благодатний вогонь з Єрусалиму в Україну ввечері 7 квітня.

квітня 2018 року, у Велику П’ятницю, Делегація УПЦ на чолі з Керуючим справами УПЦ митрополитом Бориспільським і Броварським Антонієм молилася за уставним ранковим богослужінням у Троїцькому соборі Руської Духовної місії в Єрусалимі, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ. 

За богослужінням також підносили молитви митрополит Чернігівський і Новгород-Сіверський Амвросій, вікарій Київської митрополії єпископ Васильківський Миколай, голова Представництва УПЦ при європейських міжнародних організаціях єпископ Баришівський Віктор, духовенство Української Православної Церкви та православні віряни, які прибули на Святу Землю з особливою місією – пройти хресною ходою “Дорогою Господа з молитвою за Україну”.

Пізніше відбулася зустріч офіційної делегації УПЦ і паломників з Єрусалимським Патріархом Феофілом III.

Після чого священнослужителі разом з вірянами відвідали головну християнську святиню світу – Храм Воскресіння Христового (Гробу Господнього).

Вечірню з виносом Плащаниці архіпастирі та духовенство УПЦ звершили в Горненському жіночому монастирі.

Напередодні, увечері 5 квітня, сотні віруючих пройшли Дорогою скорботи з іконою “Собор мучеників української землі” та з іконами священномученика Володимира (Богоявленського), що освячені на мощах святого у Дальніх печерах Києво-Печерської Лаври.

Парафіяни храмів Української Православної Церкви

ВІДЕО: Парафіяни храмів Української Православної Церкви, які були захоплені протягом останніх років, у ніч на Велику П’ятницю пройшли Дорогою Скорботи з молитвою за Україну і молитимуться від імені своїх громад про те, щоб Господь повернув мир у їхні села і втрачені храми. #УПЦ #Центр_інформації_УПЦ #Єрусалим

Gepostet von Центр інформації УПЦ am Freitag, 6. April 2018

Як вже повідомлялося, офіційна делегація УПЦ привезе Благодатний вогонь з Єрусалиму в Україну ввечері 7 квітня. Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій роздасть святиню в Києво-Печерській Лаврі перед початком святкового Пасхального богослужіння.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1228

Залишити відповідь