У свято Пасхи Христової Предстоятель приймав вітання у Києво-Печерській Лаврі

Зі Світлим Христовим Воскресінням Предстоятеля Української Православної Церкви вітали діти, братія та сестри монастирів Києва, а також викладачі та студенти Київських духовних шкіл.

8 квітня 2018 року, у день Світлого Христового Воскресіння, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій на території Києво-Печерської Лаври зустрівся із дітьми з функціональними обмеженнями та їхніми батьками. Зустріч була підготовлена Київським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді при Київській міській державній адміністрації. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженство привітав дітей, їхніх батьків, волонтерів та представників міської влади із світлим днем Христового Воскресіння, побажав міцного здоров’я, Господнього благословення, миру та добра, окропив святою водою дітей та їхні пасхальні кошики, вручив святкові подарунки та благословив усіх. Діти також привітали Архіпастиря та подарували йому свої творчі роботи.

Студенти Київських духовних шкіл виконали для всіх учасників свята пасхальні піснеспіви.

Того ж дня у Хрестовоздвиженському храмі Києво-Печерської Лаври Предстоятель прийняв традиційні пасхальні вітання від намісника та братії Києво-Печерської обителі. Блаженнішого Владику також привітали ректор КДАіС єпископ Білогородський Сильвестр, студенти та викладачі Київських духовних шкіл.

У відповідь Архіпастир привітав усіх зі святом та благословив святковими подарунками.

Нагадаємо, сьогодні вночі Предстоятель очолив святкове богослужіння у Трапезному храмі Києво-Печерської Лаври.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1245

Залишити відповідь