Предстоятель очолив чин відспівування настоятельки Флорівської обителі ігумені Антонії (+відео)

18 квітня 2018 року, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив чин відспівування настоятельки  Свято-Вознесенського Флорівського монастиря столиці ігумені Антонії (Фількіної). Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ. 

Ігуменя Антонія відійшла до Господа 16 квітня 2018 року після тривалої хвороби.

Перед чином відспівування, з благословення Предстоятеля, митрополит Бориспільський і Броварський Антоній очолив Божественну літургію у головному храмі монастиря у співслужінні архієпископа Ніжинського і Прилуцького Климента та єпископа Золотоніського Іоанна.

За чином відспівування Його Блаженству співслужили намісник Києво-Печерської Лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин, архієпископ Ніжинський і Прилуцький Климент, єпископ Фастівський Даміан, єпископ Золотоніський Іоанн, а також духовенство обителі.

За богослужінням також молилися настоятелька Свято-Покровського монастиря Києва ігуменя Калісфенія, настоятелька Свято-Пантелеймонівського монастиря у Феофанії ігуменя Єлисавета, настоятелька Архангело-Михайлівського жіночого монастиря у м. Одеса ігуменя Серафима, духовенство міста Києва та чисельні парафіяни Флорівської обителі.

Поховали ігуменю Антонію на території Свято-Вознесенської Флорівської обителі, якій вона віддала 65 років свого життя.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 3438

Залишити відповідь