Відбулася презентація українського перекладу книги митрополита Месогейського і Лавреотікійського Миколая «Афон – найвища точка Землі» (+відео)

18 квітня 2018 року у Києво-Печерській Лаврі відбулася презентація українського перекладу книги митрополита Месогейського і Лавреотікійського Миколая – «Афон – найвища точка Землі». Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт ВЗЦЗ.

На презентації митрополит Миколай розповів про обставини написання книги. Зокрема, він зазначив, що книга була написана під час Великого посту – написання першої частини зайняло три дні, а друга її частина була написана наступного року, також під час Великого посту, за чотири дні.

Бесіда пройшла у теплій та дружній атмосфері.

НАЖИВО з Києво-Печерської Лаври: Зустріч з відомим митрополитом Еладської Православної Церви Миколаєм (Хаджиніколау). Митрополит Миколай розповів про пошуки Бога, свій духовний досвід, спілкування з прп.Паїсієм Святогорцем. Про це та інше дивіться у записі. Бесіда відбулася у рамках презентації українського перекладу книги "Афон - найвища точка землі"

Gepostet von Українська Православна Церква am Mittwoch, 18. April 2018

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 443

Залишити відповідь