Представник КДАіС взяв участь у Міжнародній науковій конференції “Кирило-Мефодіївські читання 2018”

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра викладач КДАіС доцент протоієрей Сергій Вейго взяв участь у Міжнародній науковій конференції “Кирило-Мефодіївські читання 2018”, що відбулася 23-24 травня в Елісті (республіка Калмикія). Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Організаторами наукового форуму виступили Елістінська єпархія та Калмицький державний університет ім. Б.Б. Городовікова.

На пленарному засіданні були виголошені вітання учасникам конференції від Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та ректора КДА єпископа Білогородського Сильвестра. Вітаючи керуючого Елістінською єпархією архієпископа Юстиніана та ректора Калмицького університету Салаєва Б.К., протоієрей Сергій Вейго вручив їм пам’ятні подарунки. Також представник КДАіС вситупив з доповіддю “Київська Духовна Академія як центр освіти і місіонерства Південно-Східної Русі”.

За участь у святкуванні Дня слов’янської писемності і культури в Республіці Калмикія архієпископ Елістінскій і Калмицький Юстиніан висловив подяку доценту Київських духовних шкіл.

Просмотров: 180

Залишити відповідь