У Київській духовній академії відбулось підсумкове засідання Вченої ради

12 червня 2018 року в Київських духовних школах під головуванням ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра відбулось засідання Вченої ради, на якій були підведені підсумки 2017/2018 навчального року. Участь у засіданні взяли члени професорсько-викладацької корпорації, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт КДАіС.

Під час засідання були заслухані звіти голів Атестаційних комісій по захисту бакалаврських, дипломних та магістерських робіт студентів і вихованців Київської духовної академії і семінарії, а також звіти завідуючих кафедрами КДАіС. Про життєдіяльність духовної школи також відзвітували члени адміністрації : перший проректор проф. прот. Сергій Ющик, проректор з науково-богословської роботи проф. В.В. Бурега, проректор з навчально-методичної роботи ієром. Філарет (Волошин), проректор з виховної роботи доц. архім. Амвросій (Вайнагій), секретар Вченої ради  доц. прот. Василій Яковчук та інші.

Також під час засідання були обговорені поточні питання життєдіяльності Київських духовних шкіл.

Після завершення Вченої ради перед адміністративним корпусом КДА було зроблено загальне фото професорсько-викладацької корпорації.

Просмотров: 855

Залишити відповідь