В Івано-Франківську прощаються зі спочилим Архіпастирем

21 липня 2018 року в кафедральному соборі Різдва Христового м. Івано-Франківська після Божественної літургії звершено чин відспівування та прощання зі спочилим єпископом Івано-Франківським і Коломийським Тихоном, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Божественну літургію та чин відспівування очолив митрополит Чернівецький і Буковинський Мелетій у співслужінні архієпископа Львівського і Галицького Філарета, тимчасово керуючого Івано-Франківською єпархією, та єпископа Хотинського Веніаміна.

Для прощання зі спочилим владикою Тихоном прибуло духовенство та чисельні віряни зі всієї єпархії.

Потім тіло владики Тихона перевезуть до Чернівців для поховання. Очікується приїзд перед вечірнім богослужінням у кафедральному Свято-Духівському соборі Чернівців. Чин поховання відбудеться 22 липня 2018 року після ранньої Літургії.

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, чин поховання єпископа Тихона (Чижевського) очолить митрополит Чернівецький і Буковинський Мелетій.

Нагадаємо, керуючий Івано-Франківською єпархією єпископ Тихон (в миру Степан Васильович Чижевський) відійшов до Господа 14 липня 2018 року після тривалої хвороби, під час перебування в Греції. Спочилий владика віддав служінню Православній Церкві 45 років свого життя. У пам’яті своєї пастви спочилий єпископ Тихон назавжди залишиться глибоко віруючою людиною та добрим і милуючим архіпастирем.

Просмотров: 3086

Залишити відповідь