Дуже спокійна людина: Усик розповів про свою зустріч із Блаженнішим Митрополитом Онуфрієм

Український боксер Олександр Усик, абсолютний чемпіон світу, розповів свою зустріч з Блаженнішим Митрополитом Онуфрієм, а також про своє ставлення до релігії. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на politeka.net.

«Я подарував рукавички Блаженнішому Онуфрію. Ми спілкувалися про духовні місця і у мене склалося приємне враження про цю людину. Дуже спокійний, він жодного слова в нашій розмові не сказав, що щось робити так або ось так. Просто цікавився спортом», — розповів спортсмен.

Також він поділився, що регулярно ходить в храм і не розуміє розмов про те, в який патріархат ходити.

«Коли ми закінчимо своє існування — кожна людина, коли буде стояти на судному дні, то її Всевишній не запитає, в якій патріархат та ходила, а скільки хороших справ зробила, чи любила ближнього або ганила, заздрила», — сказав Олександр Усик.

Нагадаємо, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій мав зустріч з відомим українським спортсменом, боксером Олександром Усиком 17 січня 2018 року. Чемпіон розповів про свою професійну діяльність і подарував Його Блаженству на згадку власні боксерські рукавиці з автографом, а також попросив молитов у Блаженнішого Владики. Архіпастир побажав гостю здоров’я та Божого благословіння у спортивній діяльності, яка прославляє українську державу у всьому світі.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1512

Залишити відповідь