Розпочалося масове паломництво вірних УПЦ на Святу Землю

5 вересня 2108 року розпочалась поїздка в Ізраїль, організована Паломницьким Центром Української Православної Церкви. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посланням на pilgrims.in.ua.

«За умови особливих знижок, наданих нам авіакомпанією МАУ – прокоментував Володимир Теліженко, директор Паломницького Центру УПЦ, – ми мали можливість відправити в Ізраїль відразу 15 груп. Кожна з них рухається за власним маршрутом, який включає головні святині Ізраїлю. Деякі маршрути мають ексклюзивний характер, а одна з груп відвідає гору Синай у Єгипті – місце, на якому Господь подарував людям Закон».

У складі однієї з груп, в Ізраїль відправилась офіційна делегація Української Православної Церкви, очолювана Митрополитом Запорізьким і Мелітопольським Лукою, повідомляють у Паломницькому відділі УПЦ. Загалом участь у паломництві на Святу Землю бере близько тисячі українців.

Поїздка триватиме до 12 вересня.

Нагадаємо, 1 вересня в Андріє-Володимирському приділі Кафедрального собору Української Православної Церкви відбувся молебень «Про подорожуючих», що звершив архієпископ Бородянський Варсонофій.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 933

Залишити відповідь