Протоієрей Олександр Клименко виступив на фестивалі “ЖИВИ FEST” у Києві (відео)

9 вересня 2018 року на Майдані Незалежності у місті Києві пройшов щорічний благодійний соціально-мистецький проект “ЖИВИ FEST 2018”. У концертній програмі взяв участь клірик Бориспільської єпархії, керівник єпархіального відділу «Церква і культура», переможець телевізійного шоу «Голос країни 2017» протоієрей Олександр Клименко. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділу УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

На початку виступу отець Олександр сказав: “Для того щоб померти варто бути безстрашним, але ще більше сили і мужності ми повинні мати для того, щоб жити. Сила в тому, щоб безстрашно жити, дякувати Богу за все і жити попри все.” Також священик додав: “Я бажаю щоб кожен із нас носив всередині себе ту радість, яка переповнювала би його і, вириваючись назовні, наповнювала тих людей які живуть поруч з ним”. 

Священик виконав пісню Святослава Вакарчука “Мить”.

За словами організаторів, Живифест — це майданчик для громадських, благодійних та релігійних організацій, це можливість об’єднатися для вирішення соціальних і моральних викликів сучасного суспільства. Це свято, де створюється нова культура вільних, сильних і здорових громадян. Фестиваль спрямований на підтримку здорового патріотичного духу, єдності українців, підтримки всього того, що дає та захищає життя у всіх сферах суспільства.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1175

Залишити відповідь