Митрополит Іриней благословив відкриття дитячого фестивалю «Мама+Я» в Дніпрі

Понад три тисячі дітей взяли участь у заході.

17 вересня 2018 року на березі Дніпра в креатив-клубі «Бартоломео» пройшов XІІ благодійний регіональний фестиваль «Мама + Я». У ньому взяли участь понад три тисячі дітей, понад 400 прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, близько 20 інтернатів та дитячих будинків Дніпропетровщини. Відкриття свята благословив митрополит Дніпропетровський і Павлоградський Іриней. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

2-й фестиваль у цьому році проводився також в м. Запорожжя і вперше відбувся в м. Кропивницький. Фінальною частиною заходу стало м. Дніпро.

Цей дитяче свято щороку готується силами меценатів і волонтерів. Для дітей були організовані змагання з футболу, творчі конкурси, концерти, веселі старти, анімаційні ігри, сімейні естафети, художні і творчі майстер-класи та багато іншого. Переможці отримали цінні призи, а всі учасники — солодощі та іграшки.

Також в рамках фестивалю діти та їх вихователі змогли безкоштовно отримати професійні консультації юристів і психологів.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 239

Залишити відповідь