Предстоятель очолив всенічне бдіння напередодні престольного свята в Академічному храмі Київських духовних шкіл

20 вересня 2018 року, напередодні свята Різдва Пресвятої Богородиці, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив всенічне бдіння в Академічному храмі на честь Різдва Пресвятої Богородиці Київської духовної академії і семінарії. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ.

Перед початком богослужіння Предстоятеля зустрічали вихованці, студенти КДАіС та парафіяни Академічного храму на чолі з ректором Київських духовних шкіл єпископом Білогородським Сильвестром.

Його Блаженству співслужили митрополит Тернопільський і Кременецький Сергій, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, архієпископ Боярський Феодосій, голова Учбового комітету при Священному Синоді УПЦ архієпископ Ніжинський і Прилуцький Климент, єпископ Баришівський Віктор, ректор КДАіС єпископ Білогородський Сильвестр, а також викладачі та студенти Київських духовних шкіл у священному сані.

Перед читанням кафизм на утрені зі словом проповіді до присутніх звернувся студент II курсу Київської духовної академії Орест Жигало.

Gepostet von Київська Духовна Академія am Donnerstag, 20. September 2018

Завтра, у день свята, Блаженніший Владика очолить Божественну літургію у цьому ж храмі. Початок богослужіння о 8:00.

Нагадаємо, 16 вересня Предстоятель звершив Божественну літургію в Успенському соборі Києво-Печерської обителі.

Просмотров: 1545

Залишити відповідь