Митрополит Павел попросив віруючих молитовно підтримати обитель у свято Покрови Божої Матері

Прийти у Свято-Успенську Києво-Печерську Лавру і молитовно підтримати обитель у свято Покрови Пресвятої Богородиці (14 жовтня) запросив віруючих її намісник митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел по завершенні Літургії у Трапезній церкві на честь преподобних Антонія і Феодосія Печерських 11 жовтня 2018 року.  Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Мова йде про участь у святковій Літургії в одному з храмів обителі. Також владика-намісник просив по можливості бути у Лаврі цілий день.

Увечері, о 17.00, розпочнеться читання Акафістів Пресвятої Богородиці перед Успенським собором і при вході в Лавру.

«За бажанням і по можливості ви можете прийти помолитися», — звернувся владика Павел до віруючих.

Божественні літургії будуть звершені у восьми храмах монастиря:

у Хрестовоздвиженській церкві (початок о 6.30), Успенському соборі (7.00), храмі на честь ікони Божої Матері «Живоносне Джерело» (8.00), церкві на честь ікони Божої Матері «Всіх скорботних Радість» (8.30), Трапезному храмі на честь преподобних Антонія і Феодосія Печерських (8.30), Аннозачатіївському храмі (9.15), церкві на честь Різдва Пресвятої Богородиці (8.45), храмі преподобного Сергія Радонезького (9.40).

Прямі трансляції з храмів та площі перед Успенським собором ведуться на YouTube-каналі обителі.

Нагадаємо, раніше намісник Києво-Печерської Лаври закликав віруючих посилити молитви про збереження православних святинь.

За матеріалами lavra.ua, foma.in.ua

Фото Рітус Максим, проект “Архітектурні Пам’ятки України. Спадщина”

Просмотров: 2287

2 коментарі

  1. Обязательно надо прийти и усиленно молиться в Свято-Успенской Киево-Печерской лавре 14 октября 2018 г. Да, поможет нам Бог!

  2. Обязательно надо быть. Молитвенное стояние за нашу церковь. . Господи помилуй нас грешных. Да поможет нам Всемогущий Милосердный Бог Отец.Бог Сын, Бог Дух Святых , Пресвятая Богородица с девятью чинами Ангелов и все Святые. Аминь.

Залишити відповідь