Невідомі намагалися зірвати святкове богослужіння на Покровській площі в Сумах

14 жовтня 2018 року група невідомих спробувала зірвати богослужіння на місці зруйнованого Покровського храму, що кожного року відбувається в Сумах з нагоди свята Покрову Пресвятої  Богородиці. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Сумської єпархії.

У святкуванні престольного свята зруйнованої святині взяли участь православні віруючі обласного центру: понад дві тисячі вірян прийшло Хресним ходом на Покровську площу разом із духовенством та взяли участь у богослужінні.

Провокатори розташувалися всього в декількох метрах від місця звершення служби і на повну потужність вімкнули гучномовці, через які стали транслювати музику.

Віруючі сумчани змушені були терпіти “концерт”, в той час як співробітники правоохоронних органів ніяк не реагували на ці дії, відзначають в єпархії.

Звертаючись до богомольців, митрополит Сумський і Охтирський Євлогій заявив, що провокація, як і минулого року, стала можливою лише за мовчазної згоди та бездіяльності представників влади.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 933

1 коментар

  1. Все эти провокаторы могли беспрепятственно действовать только с “подачи” местной антихристианской власти.

Залишити відповідь