У Київській духовній академії відбудеться Міжнародна науково-практична конференція (+програма)

23 жовтня 2018 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, у Київській духовній академії і семінарії відбудеться Х Міжнародна науково-практична конференція: «Духовна та світська освіта: історія взаємин – сучасність – перспективи». Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт КДАіС.

Цього року конференція присвячена 100-літтю від дня кончини видатного патролога, випускника та викладача Київської духовної академії Сергія Леонтійовича Єпифановича (1886-1918).

Захід проводитиметься у 6 тематичних секціях: «Біблеїстика та богослов’я: історичний досвід та сучасні виклики», «Історичний шлях Православ’я на Русі», «Церковно-практичні дисципліни: історичний досвід та перспективи», «Студентська наука в духовній школі: богослов’я та біблеїстика», «Студентська наука в духовній школі: церковно-історичні дисципліни», «Студентська наука в духовній школі: церковно-практичні дисципліни».

Завантажити програму Десятої Міжнародної науково-практичної конференції «Духовна та світська освіта: історія взаємин – сучасність – перспективи» можна ТУТ.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 348

Залишити відповідь